Over mij 2019-05-25T20:22:13+01:00

Wie is Giolina Braun?

Giolina Braun AlkmaarHoe zou het voelen als alles klopt? De locatie. De aankleding. De sfeer. Jijzelf? Mijn naam is Giolina Braun en help jou met liefde om jouw schoonheid te ontdekken en jou te laten stralen zoals je nog nooit hebt gedaan. 

Al op jonge leeftijd hield het beroep van Hairstylist en Make-up Artist mij in zijn greep. Het was toen al mijn droom om mijn creativiteit in te zetten om mensen nog mooier te maken. Iedereen heeft namelijk die prachtige ‘witte zwaan’ in zich die eruit wilt, maar de vertaling naar buiten is soms moeilijk te maken.

  • Misschien ontbreekt het je aan de juiste kennis.
  • Misschien ontbreekt het juiste inzicht.
  • Misschien zijn er tips & tricks die je nog kent.

Het is mijn kracht om deze vertaling te maken. Om een goed beeld te krijgen van de persoon die jij bent en dit te vertalen naar een ‘look’ die bij jou past. Pas dan, zo heb ik mogen leren, ervaar dat die schoonheid al altijd in je heeft gezeten.

Kernwaarden en ervaring

Creatief, leergierig, persoonlijk, geïnteresseerd en vernieuwend. Dit zijn allemaal eigenschappen die mij als persoon beschrijven en ik ook doorvoer in mijn werkzaamheden en mijn bedrijf. Mijn haaropleiding heb ik gevolgd bij House of Orange en mijn visagieopleiding bij Dik Peeters. Ik volg geregeld cursussen en trainingen om mijn kennis up-to-date te houden. Ook zorg ik er altijd voor dat ik van de laatste trends en ontwikkelingen binnen mijn gebied op de hoogte ben.

Mijn elf jaren ervaring als Hairstylist en Make-up Artist stelt mij in staat om oprecht naar de klant te luisteren en een look te creëren die geschikt is voor dat specifieke moment. Onder mijn opdrachtgevers mogen zich merken zoals Nars, Bobbi Brown, Mac Cosmetics en Guerlain scharen. Daarnaast is mijn werk te zien geweest in bladen als Obscurae Magazine, Bruid en Bruidegom Magazine en commercials van ABN AMRO en Eneco. Als laatste ben ik ook te boeken voor evenementen en is mijn werk onderdeel geweest van mooie evenementen van The Harbour club en Tommy Hilfiger.

Ben jij dus op zoek naar een Hairstylist en/of Make-up Artist die haar strepen in het vak heeft verdiend? Maar daarbij niet uit het oog is verloren dat het uiteindelijk om jou draait? Neem dan contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken. 

Neem contact op

GB Hair and Makeup

Boekingen voor een commercial, fotoshoot, event, en om er geweldig uit te zien voor een feest of voor jouw bruiloft. Neem contact op en informeer naar de mogelijkheden.
Neem contact op
error: Content is protected !!